Scroll to top
© 2023, Frame studio by AGS
Share
Back
Hydro group Wicona

Wicona by Hydro

  • Proizvođač: Wicona by Hydro

  • Web stranica: https://www.wicona.com/en/int/products/

Scroll

01. Intro

Turning ideas into reality

Postavljajući vodeće standarde u industriji prema kružnom gospodarstvu, WICONA osigurava održiva aluminijska rješenja za prozore, vrata i fasade za zgrade svjetske klase, na globalnoj razini. Ujedinjeni u održivom pristupu svemu što rade, WICONA-ina nova rješenja sadrže najmanje 75% recikliranog i 95% materijala koji se može reciklirati – smanjujući utjecaj materijala na životni ciklus zgrade.

02. Sistemska rješenja

Technik für ideen

Nova generacija WICSLIDE aluminijskih kliznih prozora i vrata, s izvanrednom toplinskom ocjenom i iznimnim dimenzijama za sve vaše projekte. S ovim sustavima profila možete otvoriti velike dnevne sobe, zimske vrtove ili ostakljena proširenja prema van.

WICSLIDE klizne stijenke

Glavna svrha podizno – kliznih aluminijskih sustava vrata je povećanje udobnosti za korisnika. Podizno-klizni sustav WICSLIDE 160 prikladan je za sve projekte koji zahtijevaju velike dimenzije kao i izvrsnu toplinsku izolaciju i akustične performanse. Ovaj podizni klizni aluminijski sustav karakteriziraju jasne linije, ergonomija, visoka kvaliteta, sigurnost, jednostavnost rada i jednostavna izrada.

WICLINE prozorski sistemi

Serija WICLINE pruža najbolja sredstva za proizvodnju složenih, ali atraktivnih dizajna prozora koji nude visoku razinu funkcionalnosti i preciznog dimenzioniranja. Širok izbor sustava nudi širok raspon mogućnosti otvaranja prema unutra i prema van, kao i različite izvedbe dizajna.

WICTEC fasade

WICTEC čini fasadnu tehnologiju fascinantnom – za vas kao građevinske stručnjake jednako kao i za vaše kupce. Obuhvaća cjelovit koncept suvremene arhitekture koja pomiruje elemente spremnika topline, klimatizacije, rasvjete, zaštite od sunca, zaštite od požara i buke i dizajna u jednoj konstrukciji. S WICTEC-om možete biti sigurni da ispunjavate ove višenamjenske zahtjeve.

Watch Video

03. Vrijednosti

70 years' experience

WICONA je osnovana 1948. godine kao poslovni odjel tvrtke Wieland Werke u Ulmu. WICONA pripada norveškoj tvrtki Hydro, potpuno integriranoj aluminijskoj tvrtki s 31.000 zaposlenika u 40 zemalja na svim kontinentima, kombinirajući lokalnu stručnost, svjetski doseg i neusporedive sposobnosti u istraživanju i razvoju.