Scroll to top
© 2023, Frame studio by AGS
Share
Back
Showroom

Frame studio

Scroll

Frame Studio – izložbeni prostor na površini od 222 m2 nudi opsežan prikaz sustava aluminijskih prozora i vrata, temeljnih rješenja za fasade, sustava staklenih ograda i drugih proizvoda za dizajn interijera i eksterijera.

S fokusom na velike sustave kliznih i sklopivih vrata, ovaj uzbudljivi novi izložbeni prostor dizajniran je za arhitekte i projektante. Frame Studio kupcima i profesionalcima u industriji nudi prikaz proizvoda i sustava koji se savršeno nadopunjuju i čine urbani život još udobnijim i održivijim.

Poljička cesta 26D, Split

Pored hotela Ora

Frame Studio je jedinstveni prostor za suradnju gdje se arhitekti, graditelji, proizvođači i njihovi klijenti mogu sastati i usporediti širok raspon proizvoda kako bi im pomogli u odabiru pravih rješenja za projekt. Praktično okruženje uklanja nagađanje iz procesa donošenja odluka, dopuštajući kupcima interakciju s uzorcima u punoj veličini dok uspoređuju stilove i završne obrade.


Izložbeni prostor također će se koristiti kao tehnološka i komunikacijska platforma. Partneri mogu planirati arhitektonska događanja i specijalističke treninge, radionice za studente arhitekture/dizajna kao i tečajeve za svoje osoblje.

Kombinacija izložbenog prostora, konferencijske dvorane, prostora za događanja i dnevnog boravka pruža idealne uvjete za konzultacije ili događanja.
Zajedno, partneri koji sudjeluju pokrivaju širok spektar od ovojnice zgrade do tehnologije fasada i povezanih područja proizvoda.

Minimum design

Lokacija izložbenog prostora: Poljička cesta 26D,  Split
Površina: 222 m2
Tvrtka: Aluminium Glass Steel d.o.o.