Scroll to top
© 2023, Frame studio by AGS
Share
Back
Hella Rolete Tende Žaluzine

Hella zaštita od sunca

  • Proizvođač: Hella

  • Web stranica: https://www.hella.info

Scroll

S osnivanjem 1959. godine i željom za stvaranjem i osiguranjem održivih radnih mjesta, započinje snažan razvoj proizvođača žaluzina, od poduzeća s dva zaposlenika pa do jednog od vodećih svjetskih ponuđača proizvoda za zaštitu od sunca i vremenskih utjecaja.

Proizvodi

Maximise daylight

Neka vaša jedinstvena osobnost odmah zablista. Schüco Vam omogućuje da po želji kombinirate oblik, funkciju, boju i tehnologiju Vaših kliznih vrata – a zatim ih skladno ujedinite s Vašim prozorima. Na taj način svaka zgrada ima nepogrešiv karakter: vlastiti.

Okomite tende - Zip screen

Ovako tekstilno sjenilo postaje veliko! Ovisno o izvedbi, vanjske tende su dostupne u formatima do 12 m². Može se birati između kvadratnog, pravokutnog i okruglog oblika kutije. Izvedbe: protect (s vođenjem po bočnom šavu) i sa žičanom vodilicom.

Žaluzine

HELLA vanjske raffstore žaluzine i žaluzine ne samo da zamračuju – one upravljaju i doziraju dnevno svjetlo ovisno o potrebama korisnika. Tako ćete osigurati udobnost u stambenom prostoru, a u radnom okruženju stvoriti idealne okvirne uvjete za produktivnost. Osim upravljanja svjetlom, imate utjecaj i na klimu u prostoriji, budući da one reflektiraju toplinu sunca i na taj način značajno doprinose zaštiti od topline ljeti.

Zaštita od insekata

Plisirana zavjesa za zaštitu od insekata pruža učinkovito rješenje za zaštitu od insekata, koje štedi prostor. Posebno niska donja klizna šina olakšava čišćenje i prolaz. Praktično: iznutra i izvana se nalaze utori za prihvat! Stoga se plisirane zavjese mogu na punoj visini regulirati s obje strane te se mogu savršeno montirati iza svake zaštite od sunca, jer nema ručki koje strše.

Watch Video

Vrijednost

Minimise framework

Svatko se mora moći pozvati na naše izjave i obećanja – bilo kupci, dobavljači, zaposlenici ili poslovni partneri. Jednako kao i poštenje, i pouzdanost je preduvjet za povjerenje. To jednako vrijedi za pridržavanje rokova, uvjeta, dogovorenih detalja i posebnih dogovora. Riječ i stisak ruke u tvrtki HELLA cijene se jednako kao i potpisani ugovor.