Scroll to top
© 2023, Frame studio by AGS
Share
Back
Minimum design Panoramah!

Panoramah! minimum frame klizne stijenke

  • Proizvođač: Panoramah!

  • Web stranica: https://panoramah.com

Scroll

01. Intro

S površinama iznad 98% strukturalnog stakla, minimum frame prozori su ovisni o staklu. S industrijskog gledišta, značajnije dimenzije stakla zahtijevaju veće peći za kaljenje, glatko rukovanje i tehničke izvedbe nameću preciznost i više standarde kvalitete, često zahtjevnije od definiranih međunarodnim normama za obradu stakla.

02. Sažetak

why we build ah!

Panoramah! je trenutno jedini proizvođač minimum frame kliznih stijenki u svijetu koji proizvodi i obrađuje glavne komponente svog sustava, imajući punu kontrolu i odgovornost nad cijelim procesom. Od dizajna do proizvodnje i montaže, mi odgovaramo za kompletan sustav, kako od stakla tako i od aluminija. Pojednostavili smo transformaciju stakla, prilagodbu sustavu i transport do gradilišta, pretvarajući inače rizičan i složen postupak u svakodnevni posao.

Pocket

Pocket klizne stijenke su klizne stijenke koje gotovo potpuno nestaju kada se otvore, ili u šupljinu u susjednom zidu ili preko vanjske strane objekta.

Pocket vrata su brzo rastući trend. Frame studio nudi elegantnu, suvremenu opciju za ljude koji žele stvoriti arhitektonsko obilježje ili svom domu dati potpuno novi vau faktor.

Pockjet konfiguracija otvaranja omogućuje potpuno uvlačenje pokretnih kliznih krila u zid, strop ili pod stvarajući doživljaj potpuno protočnog prostora.

Corner

Kada se dvije klizne stijenke u sobi sijeku u kutu, nazivaju se kutne klizne stijenke. Ovakav dizajn kliznih stijenki odiše elegancijom i dodaje vizualnu vrijednost prostoru. Kutni prozori dostupni su u različitim izvedbama i oblicima kako bi vam pomogli da jedinstveno promijenite svoj interijer.

Kutna klizna stijena omogućuje klizanje dviju dvodijelnih jedinica bez potrebe za fiksnim okomitim uspravnim držačem na spoju krila, te na taj način povezuje unutarnji i vanjski prostor u jednu cjelinu.

Invisible Frame

Sustav nevidljivog okvira dodatno naglašava značajku minimalizma skrivajući okvir ispod gotovog poda, zidova i stropa. Omogućuje prijelaz bez praga između unutarnjeg i vanjskog prostora jer je prostor između uskih vodilica prekriven istim materijalom kao i unutrašnjost prostorije.

Pivot

Sustav otvaranja koji funkcionira pomoću zakretne komponente sa središnjom ili bočnom osi rotacije, omogućava izvedbu velikih staklenih površina. Kretanje oko skrivenih i okomitih panta čini ova vrata izvanrednima i nekretnini osiguravaju dojam više razine dizajna. Idealna su za ulaze s velikim otvorima.

Pogledaj video

03. Vrijednost

minimalist window system

Kontinuirano ulažući u svoje kapacitete transformacije Panoramah! je postao jedan od najvećih transformatora industrije stakla u Europi s 9-metarskom peći i sposobnošću obrade dvostrukih i trostrukih stakala do 29 m2. Taj se kapacitet pokazao kritičnim u različitim procesima, uglavnom jer staklo postupno preuzima nove funkcije, dopušta nepravilne i zakrivljene oblike ili preuzima različite estetske zahtjeve.